Пчеларски симпозиум во Скопје: „Комерцијализација на пчелните производи”

Пчеларската федерација на Македонија (ПФМ), Здружението за социјално претприемништво и одржлив развој АПИСЕЕД – Скопје и Здружението за одржлив социо-економски

Прочитај повеќе

Стартапот Slice отвори нова канцеларија во Скопје а во Македонија вработи 400 луѓе

Slice Life, американскиот стартап ја отвори третата канцеларија во Македонија. Отворањето на петтата канцеларија, покрај Њујорк, Дебар, Охрид и Белфаст,

Прочитај повеќе

Во Скопје два месеци се нуди работно место од 600 евра а никој не е заинтересиран!

Во услови кога државниот завод за статистика ги објавува статистиките дека невработеноста е се уште над 20%, има многу случаи

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!