Пендаровски: Владата ако процени може да ги земе сите приватни ресурси

Претседателот на Република Македонија, Стево Пендаровски во интервју изјави дека Владата ако процени може привремено да ги национализира приватните ресурси

Прочитај повеќе

Пендаровски: Mоже да влеземе во рецесија и да треба да позајмиме 700 милиони евра, маф ни е работата!

Полека влегуваме и во сериозна економска криза. Може да влеземе во рецесија. Според некои информации штетите само во угостителскиот сектор

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!