Македонија 2025 доделува шест стипендии за кариерно усовршување на извршни директори и менаџери во САД

Меѓународната невладина организација Македонија2025 го објави повикот за аплицирање на престижната Програма за извршни директори – Зафировски, преку која се

Прочитај повеќе

Mакедонија 2025 им додели 10 стипендии на талентираните средношколци и студенти за тековната 2019 година

Фондот за поддршка на талентирани средношколци и студенти „Таленти денес – лидери утре“ на  меѓународната невладина организација Македонија 2025 им

Прочитај повеќе

Македонија 2025 објави повик за стипендирање на десет талентирани ученици

Меѓународната невладина организација Македонија 2025 го отвори повикот за прием на апликации во склоп на Фондот за поддршка на талентирани

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!