Подкаст за економската криза предизвикана од коронавирусот

Во прилог е вториот подкаст на „Слободар“ во кој разговараат Стјепан Покупец, Тони Бачваровски и Александар Богоевски. Главни теми на

Read more

Подкаст за пензискиот систем во Македонија и неговите проблеми и решенија

Macedonian Business Hub е еден од ретките што се залага за повеќе пари кај граѓаните и компаниите а помалку кај

Read more
error: Content is protected !!