Костовски: Никогаш не сум дозволил да има перење на пари, а Вашите и моите финансиски средства се украдени во Македонија и тие пари се тука

Бизнисменот Трифун Костовски кој беше главен акционер на Еуростандард банка која отиде во стечај на Фејсбук напиша дека за време

Прочитај повеќе

Костовски: Ме исцедија како лимун и ме фрлија на буниште

Сопственикот на ,,Еуростандард Банка“, Трифун Костовски, во текст за порталот Инбокс7, се осврнува на последните случувања и пропаста на неговата

Прочитај повеќе

Костовски: Само блиски до тие кругови во Народна Банка на време биле известени да си ги повлечат парите

Најголемиот акционер во „Еуростандард Банка“, Трифун Костовски денеска на прес конференција посочи дека сценариото се спремало, а тие кои знаеле

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!