Покажувањето на децата дека со напорна работа се успева ги охрабрува напорно да работат на себе

Децата на возраст од околу 15 месеци можат да бидат истрајни во остварувањето на целите, ако ги гледаат возрасните како

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!