Поранешниот директор на УЈП, Трајковски е нов член на Управниот одбор на Еуростандард банка

Во врска со информациите кои се појавија денес во некои медиуми, а во согласност со своите принципи на транспарентно информирање

Прочитај повеќе

Започна испраќањето на даночните пријави – очекувајте мејл од УЈП

Управата за јавни приходи (УЈП) од денеска ќе почне да ги доставува претпополнетите годишни даночни пријави на даночните обврзници за

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!