УЈП ги блокираше сметките на компаниите кои не ја исплатија доделената помош

Одговарајќи на новинарско прашање околу компаниите што ги злоупотребија помошта исплатена од државата за своите вработени, директорката на УЈП, Сања

Прочитај повеќе

Поранешниот директор на УЈП, Трајковски е нов член на Управниот одбор на Еуростандард банка

Во врска со информациите кои се појавија денес во некои медиуми, а во согласност со своите принципи на транспарентно информирање

Прочитај повеќе

Започна испраќањето на даночните пријави – очекувајте мејл од УЈП

Управата за јавни приходи (УЈП) од денеска ќе почне да ги доставува претпополнетите годишни даночни пријави на даночните обврзници за

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!