На секое евро вложено во e-residency програмата Естонија заработила 43 евра

Естонската e-residency програма добива се повеќе внимание помеѓу претприемачите од целиот свет, a преку 17 000 луѓе моментално поседуваат електронски

Read more
error: Content is protected !!