Виенскиот институт со црни прогнози за македонскиот БДП

Виенскиот институт за меѓународни економски студии (WIIW) ја влоши прогнозата за македонскиот БДП во 2020 година, со тоа што од

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!