Тајванскaта YAGEO објави дека ќе инвестира 250 милиони евра во ТИРЗ Скопје и ТИРЗ Штип

Глобалната компанија за производство на електрични компоненти и давател на услуги тајванската YAGEO денеска најави дека ќе инвестира над 205

Read more
error: Content is protected !!