BUSINESS CAFE #17

На 09.06.2016 г. во кафе бар Стоби  од 18:00 часот ќе се одржи 17тото по ред Бизнис кафе Македонија!

Гости на настанот ќе бидат: Г- ѓата Тања Кокев – моден дизајнер и основач на брендот Кокев, Г- динот Ненад Ристовски  – раководител на одделот за дигитални медиуми во Публицис и Г-динот Сашо Мацановски – Трендо – основач на Трендоленд (off.net.mk)

Дружењето трае 2-3 часа. Првиот час е резервиран за гостите, успешни сопственици – претприемачи, кои во отпуштена атмосфера одговараат на прашања на модераторот и гостите, делејќи го своето работно и животно искуство, проследено со бизнис вмрежување (speeddating) и дружење.

Учесниците на бизнис кафето добиваат ЕДЕН пијалок (кафе,вода, или сок) од организаторот, нови контакти, договарање на соработка, мотивација, делење на информации и знаења, размена на искуства, стекнување на нови потенцијални клиенти и бизнис партнери, можност за освојување на интересни награди.

НЕ заборавајте со вас да понесете многу визит карти, ќе Ви бидат потребни за speed dating – от!!!

Билети во предпродажба онлајн преку Купи Карти За Се, по цена од 300 денари.

http://www.kupikartizase.com/Events/business_cafe_17

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!