Tasting Ideas #4 – Spring Edition

Заедничко пролетно будење. Да ги разбудиме вашите бизнис идеи. Да ја дефинираме заедно вашата идеа и да ви помогнеме како најлесно би почнале со реализација.
Ве покануваме заедно да меземе и неформално ќе муабетиме што би сакале да промениме во општеството со нашите идеи.

Идеите можете да ги споделите со другите кои сакаат да ја слушнат и да ви помогнат со насока, сугестија, уште некоја идеја! Нашата целна вредност е дека храброста да се има идеја е уште поголема кога ќе премине на следното ниво – реализација.

Целта на овој тип настан е да им даде платформа за размислување и обмислување на идеите на луѓето од креативната/бизнис/социјална заедница.

Датум 27 Април четврток од 17 часот

Локација: Public Room

error: Content is protected !!