Како проширената реалност ќе го измени нашиот живот?

Проширената реалност има поголеми можности од виртуелната реалност, изјави пред неколку месеци извршниот директор (CEO) на Apple, Tim Cook. Оваа изјава

Read more

Пазарот на виртуелна и проширена реалност до 2020 година ќе достигне 162 милијарди долари

Наредните неколку години, сѐ до 2020 година, вредноста на пазарот на виртуелната и проширената реалност би требало да порасне со

Read more
error: Content is protected !!