Ирска ќе намалува даноци на горива, а уште изминатиот месец се обврза за намалување на сметките за енергија на домаќинствата

Ирска ќе го намали данокот на горивата поради зголемените цени поттикнати од руската инвазија на Украина. Владата ќе ја намали

Read more
error: Content is protected !!