Заев: Компаниите ќе добијат кривични пријави, ако финансиската поддршка не стигне до работниците

Ако финансиската поддршка не стигне до работниците, компаниите ќе добијат кривични пријави, рече претседателот на Владата на Република Северна Македонија

Прочитај повеќе

Владата забранува фирмите да одат во стечај за време на кризата со коронавирусот

Владата донесе одлука со која се забранува фирмите да одат во стечај за време на кризата со коронавирусот. Одлуката е

Прочитај повеќе

Само една македонска компанија во 100-те најголеми во Југоисточна Европа

SeeNews ја објави листата на најголемите компании од Југоисточна Европа, станува збор за годишно рангирање на првите 100 компании со најголеми вкупни

Прочитај повеќе

Словенечките компании во Иран направиле договори вредни 10 милиони евра

Словенечките компании направиле договори во Техеран, вредни 10 милиони евра. Зделките се договорени на словенечко-иранската деловна конференција. Станува збор за зделки

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!