Македонската берза го стави Сковин на „Листата за набљудување“

Од Македонската берза информираат дека на 21.12.2021 година Одборот на директори на Берзата донел заклучок за внесување на издавачот Сковин

Прочитај повеќе

„Европа“ купи акции од „Фершпед“ и го зголеми својот удел

Компанијата за производство на чоколади „Европа“ го зголеми својот удел во шпедитерската компанија „Фершпед“. Со последното купување на 54 обични

Прочитај повеќе

Македонска берза долгорочно суспендираше котација на акции на компанија од Скопје

Одборот на директори на Македонска берза АД Скопје на друштвото „Идевелоп“ АД Скопје, котирано на официјалниот пазар на берзата на

Прочитај повеќе

На Македонска берза од годинава ќе се тргуваат државни хартии од вредност

На Македонската берза за хартии од вредност од годинава ќе се тргуваат државните хартии од вредност. Со тоа според надлежните 

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!