Светска банка најнов извештај: Македонија оваа година ќе влезе во рецесија

Светска банка во најновиот извештај за Македонија наведува дека краткорочната перспектива, слично на другите земји во регионот, е негативна поради

Read more

Фелбермајер: Оваа рецесија ќе биде мајка на сите рецесии

Габриел Фелбермајер, претседател на германскиот институт за светска економија, очекува дека пандемијата на коронавирусот ќе предизвика рецесија која ќе биде

Read more
error: Content is protected !!