Што кажаа Сергеј Зафироски и Борис Ефтимовски на првиот настан од серијалот „Мојата Претприемачка Експедиција“

На 13-ти март се одржа првиот настан од серијалот „Мојата Претприемачка Експедиција“ организиран од МИТ универзитетoт, каде говорници беа Сергеј

Read more

Стартува серијалот настани „Мојата Претприемачка Експедиција“

Што е тоа Претприемништво? Што ги поттикнува да започнат со сопствен бизнис? Кои се предизвиците со кои се соочуваат? Што

Read more

Истражување и Развој како најзначајна конкурентска предност на компаниите во денешницата!

Секоја држава има потреба од зголемување на БДП, здрави и силни домашни компании, креирање на нови работни места, девизен прилив,

Read more
error: Content is protected !!