Мобилните телефони на Samsung полека го истиснуваат iPhone од деловните корисници

Додека Android ја продолжува својата доминација во потрошувачкиот сегмент со околу 80% удел од глобалниот пазар на паметни телефони, iOS на Apple

Read more
error: Content is protected !!