Deutsche Bank ќе ги заменува своите вработени со роботи

Автоматизацијата и вештачката интелигенција претставуваат се поголема закана за вработените во многу индустрии, изгледа дека посериозен бран на отпуштања ќе

Read more
error: Content is protected !!