Тунтев од Агенцијата за цивилно воздухопловство поделил 1 милион евра за плати на 68 вработени

Томислав Тунтев лани во својата прва година како директор на Агенцијата за цивилно воздухопловство поделил милион евра, односно 60,8 милиони

Прочитај повеќе

Бојаџиев: Нас ни треба ребаланс од 10% колку што ќе биде падот на БДП

Според шефот на катедрата за бизнис администрација и поранешен ректор на Американ Колеџ, Марјан Бојаџиев, првиот и вториот сет економски

Прочитај повеќе

Колку изнесувала просечната нето плата во 2016 година по региони во Македонија?

Според податоците на Државниот завод за статистика, жителите на скопскиот регион добиваат највисока просечна нето плата од 26243 денари, додека

Прочитај повеќе

САД му нареди на ММФ да ги намали високите плати и трошоци!

Американскиот министер за финансии Steven Mnuchin го повика Меѓународниот Монетарен Фонд (ММФ) да ги намали трошоците, намалувајќи ги платите и привилегиите

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!