Протестите во Франција поради зголемувањето на даноците се показател за колапсот на социјализмот на западот

Протестите во Франција (воедно и други земји на ЕУ) поради зголемувањето на даноците се уште еден показател за колапсот на

Read more

Франција со ваучери од 8000 евра ќе го решава недостатокот на квалификувана сила

Втората најголема економија во еврозоната француската иако стапката на невработеност е прилично висока споредено со другите држави од западна Европа.

Read more

15 луѓе заработиле по над 1 000 000 евра во Македонија

Според податоците од УЈП што ги објави Министерството за финансии покажуваат дека највисокиот доход што бил остварен во 2016 година

Read more
error: Content is protected !!