Бизнис Акцелераторот УКИМ домаќин на лабораторијата за иновации на Дојче Телеком од Германија

Бизнис Акцелераторот УКИМ ја зајакнува регионалната поврзаност со клучните актери од Европа и беше домаќин на Лабoраторијата за иновации на

Прочитај повеќе

Иновациите и нивното влијание врз заштита на животната средина во фокусот на последниот ден од Самитот Македонија 2025

Со дискусии и практични совети за користење на иновациите во служба на подобра животна средина и намалување на загадувањето на

Прочитај повеќе

Осми самит на Македонија 2025: Во фокусот иновации, подобрување на животната средина и развој на идните професии

Oсмото издание на Самитот Македонија2025, кој претставува водечка регионална конференција за споделување на последните светски трендови во бизнисот, економијата, технолошките

Прочитај повеќе

EQ Excellence oнлајн тренинг: Како да се справите со луѓе со ниска емоционална интелигенција

EQ Excellence ве поканува на онлајн Тренинг за јакнење на вашата емоционална свесност на тема: “КАКО ДА СЕ СПРАВИТЕ СО

Прочитај повеќе

Предавање: Седум шокантни лидерски тајни за зголемен профит и продуктивност

7те Лидерски и Едукативни Тајни За Драматично Зголемување на Вашиот Профит и Бизнис Перформанси – Кои Мора Да Ги Знаете,

Прочитај повеќе

Mакедонија 2025 им додели 10 стипендии на талентираните средношколци и студенти за тековната 2019 година

Фондот за поддршка на талентирани средношколци и студенти „Таленти денес – лидери утре“ на  меѓународната невладина организација Македонија 2025 им

Прочитај повеќе

Втор настан од серијата „Мојата Претприемачка Експедиција“

По успешно организираниот прв настан, каде гостуваа Г-дин Борис Ефтимовски од Маркетинг 365 и Сергеј Зафироски од Инсајдер ИД, Економскиот

Прочитај повеќе

Нови 5 милиони евра наменети за поддршка за технолошки развој и иновации на микро, малите и средни претријатија

Вториот повик од Планот за економски раст на Владата (ПЕР), наменет за ко-финансирани грантови за комерцијализација на иновации е можност

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!