Бизнисмените се противат на зголемувањето на персоналниот данок на доход

На трибината организирана од страна на Асоцијацијата на менаџери на Македонија каде освен нивните членови беа присутни и премиерот Зоран

Прочитај повеќе

Рамниот данок да остане а нека се воведе прогресивен данок – но надолу

Поддржувам рамниот данок да остане. Едноставен е и со пристоен процент. Ако веќе мора да се воведе прогресивен данок, тогаш

Прочитај повеќе

Полицијата изврши упад во Google – 1,6 милијарда евра затаен данок

Француската полиција потпомогната од финансиски истражители упадна во седиштетото на Google во Париз, во добро припремена акција поради сомневање дека

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!