Србија: Фриленсерите ќе основаат верска заедница за да не плаќаат данок?

Во Србија фриленсерите смислиле креативно решение како да одбегнат плаќање данок со тоа што ќе основаат верска заедница. Но за

Прочитај повеќе

Ангеловска: Ако купите електричен автомобил ќе платите помал данок, ако купите постара кола ќе платите висок данок

Неселективно системско решение се нуди со новиот закон за моторни возила што е во собраниска процедура, а кој треба да

Прочитај повеќе

Реформата на Доналд Трамп е многу повеќе од намалување на корпорaтивниот данок

Даночната реформа на Трамп во САД, сигурно ќе биде најмногу коментирана фискална реформа во догледно време. Единствениот податок со кои

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!