Заев:Ќе плаќаме и казни само за да ги стопираме малите хидроцентрали, одлуката е донесена

Денеска, додаде премиерот Зоран Заев, можеме да се пофалиме дека донесовме одлуки да платиме колку треба казни за да ги

Прочитај повеќе

Заев: Сакаме зелена енергија, епа ќе поскапува и цената на струјата

Во интервјуто за Утрински брифинг, премиерот Зоран Заев се осврна на неодамнешната посета на Шпанија, каде се сретна со шпанскиот

Прочитај повеќе

Заев: Компаниите ќе бираат дали ќе бараат помош за плати или бескаматни кредити

Ние сме на крај на димензионирање на петтиот пакет мерки. Секако ги слушаме синдикатите, работниците, работодавачите, коморите, сите партиципиенти од

Прочитај повеќе

Според проекциите од Министерството за финансии, 34.000 денари просечна плата што ја спомна Заев нема да има

По изјавата на приемиерот Зоран Заев, дека просечната плата во наредните четири години ќе достигне 34.000 денари, денеска реагираа од

Прочитај повеќе

Заев: Во бизнис секторот ќе оди дел од јавната администрација

Владината политика е јасна – администрацијата ќе се намалува и ќе станува се поуслужна кон граѓаните ијзави премиерот Зоран Заев

Прочитај повеќе

Заев: Индустријата за канабис ќе биде еден од 10-те најголеми приоритети на земјата во 2021 година

На вчерашната прес-конференција Премиерот Зоран Заев изјави дека индустријата за одгледување канабис ќе биде еден од 10-те најголеми приоритети на

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!