МБА: Одложување на отплатата на кредитите, само за тие што останале без работа или имаат високи трошоци за лекување

Банките ќе овозможат втор период на одложена отплата на кредитите само за клиентите кои имаат реална, неопходна потреба како на

Прочитај повеќе

780 штедачи во Еуростандард банка со влогови над 30.000 евра почнаа да се самоорганизираат

Штедачите почнаа да се самоорганизираат со цел, како што велат да ги остварат своите права откако на 12 август годинава

Прочитај повеќе

Костовски: Ме исцедија како лимун и ме фрлија на буниште

Сопственикот на ,,Еуростандард Банка“, Трифун Костовски, во текст за порталот Инбокс7, се осврнува на последните случувања и пропаста на неговата

Прочитај повеќе

Комерцијална банка не е расположена да ја преземе Еуростандард банка која е во стечај

Комерцијална банка, чиј главен извршен директор и претседател на Управниот одбор е Хари Костов, не е заинтересирана да презема банка

Прочитај повеќе

Гошев: Ангеловска ја злоупотребила положбата за да си ги повлече парите од Еуростандард банка

Според поранешниот гувернер на Народна Банка, доколку не се работи за кривично дело, тогаш се работи за етички проблем, бидејќи

Прочитај повеќе

Костовски: Само блиски до тие кругови во Народна Банка на време биле известени да си ги повлечат парите

Најголемиот акционер во „Еуростандард Банка“, Трифун Костовски денеска на прес конференција посочи дека сценариото се спремало, а тие кои знаеле

Прочитај повеќе

НБРМ со информација до правните и физичките лица кои биле клиенти на „Еуростандард банка“ Скопје

ИНФОРМАЦИИ ЗА ФИЗИЧКИТЕ И ПРАВНИТЕ ЛИЦА КОИШТО БИЛЕ КЛИЕНТИ НА „ЕУРОСТАНДАРД БАНКА“ АД СКОПЈЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА ФИЗИЧКИТЕ ЛИЦА Од причина

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!