PISP e решението за високите провизии што ги наплаќаат македонските банки

Се актуелизира прашањето со високите провизии што ги наплаќаат нашите банки? Фино. Не се решава проблемот со Mарксистички мерки од

Прочитај повеќе

Иницијативата дигитален идентитет е добар потфат, но нешто не ми штима

Иницијативата дигитален идентитет е добар потфат. Нооо, нешто не ми штима. Зошто мораше Mastercard да биде избрана за имплементација. Во

Прочитај повеќе

Блаже Аризанов: Давам 100.000 денари за компанијата што ќе ја предизвика Grouper

Сабајле налетав на т.н. отворено писмо од Групер. Стандард. Типично корпоративен жаргон, имперсонален израз. Или она што јас го нарекувам

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!