Кој е човекот што купи 12.781 акции од ,,Гранит”?

„Гранит“ АД Скопје преку Македонската берза информира дека претседателот на Управниот одбор на компанијата, Страшо Милковски се стекнал со акции

Прочитај повеќе

Кои акции ги купуваа Warren Buffett и George Soros во последниве месеци?

Три познати американски инвеститори во последните неколку месеци вложија дополнителни десетици милијарди долари во акции надевајќи се на многу подобро

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!